Sfiha/pølsehorn
Denne opskrift er nem, og smager ganske fint.
Kræver ikke så meget som min oprindelige pølsehorns opskrift.
Dejen
2,5 dl lunken vand
1 pk gær
1 dl olie
200 gram tipo hvedemel
300 gram hvedemel
Oplæs gæren i vandet. Tilsæt olie
Tilsæt herefter melen.
Pølsehorn
Rul dejen ud som en pizza, læg pølser hele vejen rundt, skær ud i trekanter; rul sammen så hele pølsen pakkes ind.
Pensel med æg, drys evt. med sesam eller majsgryn
I ovn ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter (til de er gyldne)
Shifa
Steg oksekød, med løg i tern og tomat i små tern
Smag til med salt peber og de 7 krydderier
Rul dejen flad, brug evt. et glas hvis de skal være små til at udstikke de små “pizzaer” tilsæt kød fyldet, og fold dem sammen så der dannes en firkant.
Herefter bages de ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter
Ingen kommentarer endnu