Pølsehorn

Sfiha/pølsehorn

Denne opskrift er nem, og smager ganske fint.
Kræver ikke så meget som min oprindelige pølsehorns opskrift.



Dejen

2,5 dl lunken vand 
1 pk gær 
1 dl olie 
200 gram tipo hvedemel 
300 gram hvedemel 

Oplæs gæren i vandet. Tilsæt olie 
Tilsæt herefter melen. 

Pølsehorn

Rul dejen ud som en pizza, læg pølser hele vejen rundt, skær ud i trekanter; rul sammen så hele pølsen pakkes ind. 

Pensel med æg, drys evt. med sesam eller majsgryn 

I ovn ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter (til de er gyldne) 

Shifa

Steg oksekød, med løg i tern og tomat i små tern
Smag til med salt peber og de 7 krydderier

Rul dejen flad, brug evt. et glas hvis de skal være små til at udstikke de små “pizzaer” tilsæt kød fyldet, og fold dem sammen så der dannes en firkant.

Herefter bages de ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølsehorn