En særlig dag...

Healthy Dreams

Well….. Midt i det her COVID helvede, har jeg fået sat skub i en af mine drømme.



Jeg har længe tænkt, og ønsket mig en certificeret kostvejleder uddannelse.

Og nu midt i hele det her corona-kaos, er jeg så startet på nutrition coach uddannelsen.

Jeg nørder celler, energisystemer, energibalancer, makronæringsstoffer, micronæringsstoffer og meget mere når ungeren sover, eller jeg har mig tid.
Jeg tager hele forløbet online, hvilket giver mig den frihed at jeg har tid til at være mor, samme tid med jeg tager uddannelsen. Jeg har tid til at slippe for stress og jag, det hele foregår i mit tempo.

Jeg glæder mig helt afsindigt til at nørde i dybden med nogle af de ting der virkelig interessere mig, at jeg kan udarbejde kostplaner (min kæreste og søster skal være prøveklud i starten.)
Men også at jeg får nørdet så meget at jeg kan lave fordeling i forhold til de opskrifter jeg laver, så lige netop du ved hvad der er af kcal, fedt, sukker mm.

Det bliver så godt når det er bestået. Og selvom jeg har massere af tid til at gøre den færdig, har jeg selvfølgelig et brændende ønske om at gøre den færdig hurtigst muligt.

Lige inden COVID nedlagde vores fitness-centre havde jeg meldt mig ind i iGym, men jeg nåede aldrig at benytte mig heraf.

Har du planer om at prøve kostplaner, hvis det var muligt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En særlig dag...