Madplan uge 7

ILOVEU

Valentinesday, månedsdagen for flytning og den første uge som græsenke/sømandskone.



One week later, det er en uge siden at jeg kørte Teis til Billund. Han skulle flyve til Amsterdam, og videre til Skotland hvis jeg forstod det korrekt. Det er en uge siden at jeg kyssede ham på gensyn, at jeg tudende gik ud til bilen, og græd på turen hjem mod Aarhus. Tanken om at skulle undvære ham frem til 3 marts var direkte ulidelig.

Det er virkelig hårdt at undvære ham, jeg savner ham så afsindigt.
Vi har forsøgt at facetime idag, men signalet fungere desværre ikke optimalt da de skulle sejle tidligt i morges.

Valentines day har stået på hygge med ungerne, og forsøgt at ordne lidt praktisk her hjemme.
Vi er stadig ikke på plads efter flytningen sidste måned, og jeg synes der har været nogle bump på vejen.
Når Teis kommer hjem, skal vi på KöD date, det har vi aftalt i stedet for at han skulle sende blomster eller andet. Hvilket jeg for det første hellere vil men som jeg også glæder mig rigtig meget til.

Hard work pays

Der er nok både fordele og ulemper ved at ha’ en sømandskæreste, når jeg savner ham allermest synes jeg det er det dummeste ever. Men omvendt, så tror jeg at det måske også kan være meget sundt for et forhold. Især når man ved det ikke er for evigt.

Lige nu savner jeg ham som sagt rigtig meget, og ville VIRKELIG ønske han lå her i sengen ved siden af Keylah og jeg. Jeg GLÆDER mig til at han kommer hjem den 3, glæder mig til at vise ham hvordan vores bolig har formeret sig i den tid han har været væk, jeg forsøger at gøre mest muligt inden han kommer hjem. Ikke fordi jeg ikke vil ha’ han er en del af det, men fordi jeg rigtig gerne vil ha’ tiden til os i stedet for at man går og hakker på hinanden over flyttekasser og hvad der ellers er.

IKKE at det er nemt, når man også skal være mor. Men jeg forsøger mest muligt, og det går da langsomt men altså… Der sker da en lille smule hver dag.

Det er min valentines gave til ham. <3 *spøg til side…

– Måden han får mig til at smile på, føle mig tryg og til tider også utryg på. Jeg knus-elsker ham, jeg elsker ham mere og mere for hver dag der går, jeg elsker ham for den måde han behandler mig, drengene og Keylah på. Jeg elsker ham for lige præcis den han er, også selvom han til tider er pisse hamrende irriterende. No matter what, så er han min klippe, soulmate, bedste ven og jeg vil ikke bytte ham for nogen i verden.

Han gør mig lykkelig på alle måder i sidste ende, og det er det eneste der betyder noget.

MY KING

Hvordan var din valentines day?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 7