Madplan uge 35

Vitaminer for hele familien

Når selv aben er begejstret herhjemme..

Dette indlæg indeholder reklame i samarbejde med VitaYummy og Momstertest.



Vi har været super heldige at blive udvalgt til at teste VitaYummy vitaminerne som er vitaminer for hele familien.
De vingummi bamse formede vitaminer består af Kids multivitamin, Adults multivitamin og Hair & nails

Ungerne kunne nærmest ikke vente med at få dem pakket op, da de var blevet stilt frem på bordet her hjemme. De nær studerede dem hurtigt, og synes det var mega sejt at de er formet som vingummi bamser.

Duften, smagen og formen gør det hele til en leg.

Begejstringen vil ingen ende tage

Begge unger var begejstrede fordi de både smager godt, og fordi at man ikke bare skal have en, men hele 2 ”Vingummibamser”
Og ja, så gør duften også det hele lidt sjovere, for de dufter virkelig godt.

Som min søn Elias på 11 år sagde, mens han tyggede den første ”Det er lidt ligesom at spise ægte vingummibamser”. What’s not to like, tænkte jeg bare? 

Vitaminbehov

Begge mine børn er semi kræsne unger, den ene mere end den anden. Hvilket også gør at VitaYummy er super vigtigt for os som familie, så jeg er helt sikker på at vi kommer tættere på at opnå vores daglige vitaminbehov ved at indtage vingummierne.

VitaYummy vitaminerne gør det hele nemmere herhjemme, fordi det ikke bare er kedelige, pilleformede vitaminer. 

Alle tre vitaminer er formet som vingummibamser, og de smager virkelig godt. Så det er (beklager sproget) sgu helt ærligt ligesom at få fredagsslik, bare hver dag samlet om spisebordet, i stedet for en gang om ugen. 

Frem med pillerne

Vores vitaminer står fremme på spisebordet nu, emballagen gør at de sagtens kan stå fremme uden at “ødelægge” hele billedet. De tidligere vitaminer vi har haft, har altid stået i et skab gemt væk fordi de er lidt for farverige at se på.

Helt ærligt, så er det da de færreste vitaminer der har en emballage man gider at kigge på.

Når man har dem stående i skabet, så er det også som om man lidt glemmer at man skal have dem taget, vi har ihvertfald ofte glemt at få vores vitaminer når de har stået i skabet. 

En vigtig detalje er at de er børnesikret. Midt i dette rush af både duften og smagen og ikke mindst vingummi formen, er det i mine tanker rigtig vigtigt. Mest fordi vi helst ikke skal ende ud i at ungerne har tømt glasset, fordi de er så fristende på alle måder.

Vegetariske, og kun naturlige ingredienser 

De er vegetariske og er kun med naturlige ingredienser, hvilket jo er super fantastisk med tanke på både vores sundhed, men helt sikker også når vi skal tænke på at blive bedre til at passe på vores natur. 

 Vi mennesker, får hele tiden mere viden omkring hvad der er godt for os selv, og ikke mindst, hvad der kan gøre vi kan passe bedre på jorden. Her vil jeg mene at man som producent af et produkt som VitaYummy score rigtig gode point hos de folk, som går ind for at være bedre til at passe på os selv og samtidig med tanke på naturen.

De fleste af os ved efterhånden godt at ved at indtage plantebaseret, er det sundere for både vores krop, og for vores natur.

Låget er med børnelås, så ingen risikere at ungerne tømmer hele glasset.

VitaYummy forhandles både online, men er også at finde i fysisk butik.
Du kan finde frem til nærmeste forhandler lige HER.
VitaYummy har en vejledende pris der lyder på 129,95 pr. glas, alt efter hvor de købes.

Snart vil du kunne finde en uddybende anmeldelse af VitaYummyMomstertest, her vil tre forskellige mødre give hver deres vurdering. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 35