Koldhævede boller

Vi skal flytte

Sommerferie i Grønhøj, Nordjylland – 2017

Altså, vi er i RIGTIG god tid. Og heldigvis for det, nu hvor lillesøster først lige skal til verden. Men den ene dag tager den anden, så inden vi får set os om så står flyttebilen her, og så er det jo der det hele sker.



Åbent hus

Vi besluttede i maj måned at vi ville tage ud og kigge på rækkehus.
De er i færd med at blive bygget i gammel Brabrand. Tæt på de dejligste naturområder.
De første stod klar her i juli måned. Men vi har lige en del på programmet, det meste af det her år. Så en flytning her og nu, ville især for mig være dybt uoverskueligt.

Elias og Teis var ellevilde med det da vi først kom der ud, og var nærmest klar til at skrotte det hele, og bare flytte nu. Vi valgte dog at skrive os op med interesse i januar.

Efter vi kørte der fra kunne jeg godt mærke suset i maven, her ville jeg egentligt gerne bo sammen med min kæreste, to drenge og lillesøster.

Ventetiden

Vi fik af vide inden vi smuttede fra åben hus, at de ville ringe i den kommende uge. Ventetiden var ulidelig, især for mig. Jeg tjekker telefon, og e-mail konstant, tænk hvis jeg nu ikke lige så det i samme splitsekund.
Elias spurgte også flere gange, om vi skal flytte?

Det eneste tidspunkt, jeg så har ladet telefonen ligge i stuen, (lydløs vel og mærke) var imens jeg var i køkkenet for at spise morgenmad. Det var lige det tidspunktet telefonen havde to ubesvarede opkald fra den udlejningsansvarlige.

Jeg skynder mig at ringe retur, og bliver her mødt af en telefonsvare og tænker bare “noooooo, det sker bare ikke. KRITISK!”
Men ganske kort tid efter ringer telefonen igen. Og her får jeg den udlejningsansvarlige i røret, som så “endelig” kan meddele vi har fået vores første prioritet.

Glade og lettede er både Elias, Liam, Teis og jeg. Vores første prioritet var nok egetligt det vigtigste for mig.
Lejemålene har forskellige typer.
Mit “krav” var både vindue ved trappen til førstesalen, og at vores terasse/have ikke lå lige ind til de andre beboere. Og det fik vi, en lille men vigtig detalje.

Oprydning

Mit hoved var lynhurtigt indstillet på at jeg for alvor får travlt, mest af alt fordi jeg er så besværet her i gravidteten. Så jeg kan ikke bare gøre super meget lige nu. Og når jeg har født, så har jeg jo også et lille barn at tage mig af.

Jeg har i øjeblikket ALT drengetøjet i kælderen som Liam er vokset ud af, det skal ihvertfald ryddes op, sorteres og sættes til salg. For ikke at snakke om alt det andet “skrammel” vi har fået os igennem årenes løb i denne her lejlighed.

Så der skal virkelig et større oprydning og sorterings projekt igang, for vi får ikke mulighed for bare lige at kunne stille det væk i vores nye hjem.
Samtidig skal det nye hjem jo også skabe rammerne både os allesammen, og ikke kun ungerne og jeg.
Så jeg forsøger at få smækket så meget som overhovedet muligt til salg, så vi kan hive nogle penge ind til indretning af vores fælles hjem.

Vi skal både have ny sofa, havemøbler og lidt planter til at indrette med osv.
Der må ikke bruges åben ild ifølge lejekontrakten, så vi skal også have købt en gas grill i stedet for den kugle grill jeg har på nuværende tidspunkt.

Slut med støj

Jeg ved godt man ikke kan sige at det er helt slut med støj, men i øjeblikket er vi bosat et sted hvor man kort fortalt hverken kan få en lur, høre sit tv, eller ha’ gæster.

Så jeg glæder mig mildest talt til at vi kommer til at bo et sted hvor folk respektere hinanden, og sørger for at rydde op, smide sit affald ud, og generelt bare bo et sted hvor man kan være bekendt at have gæster.

Vores hjem

Jeg glæder mig så vanvittigt, til at vi får vores hjem.
2 etager fordelt på 120 m2. Et hjem der kommer til at indeholde så meget kærlighed, respekt og ærlighed. Det som vores lille sammenbragte familie skal leve i, vågne op til og gå i seng til hver dag.
Vores allesammens sted, hvor der for alvor er plads til os alle.

Lige præcis denne her bolig, er jeg sikker på kommer til at skabe de perfekte rammer for vores not so ordinary family.

I mit hoved er jeg allerede ved at indrette, og har også en idé om hvordan det skal gøres. Jeg skal jo bare nu huske, at jeg skal vende den med min søde kæreste også. Det går ikke jeg tager alle beslutningerne i boligindretning. Selvom han lagt hen af vejen, alligevel nok bare synes jeg skal tage mig af den del.

Januar kom hid

Vi forventer dog at få vores nøgler i slutningen af december måned. Det er ihvertfald hvad vi har fået oplyst af udlejningsansvarlig. Så når julen er overstået, så er det bare med at få styr på de sidste ting.
Vi skal holde julen her hvor jeg bor nu, med vores søskende og vores mødre og alle børnene.

Og ja, jeg er typen der planlægger alting i god tid. Jeg kan godt lide at der er styr på tingene. Så derfor er der også styr på både barnedåben og julen allerede nu. Blot hvis du undrede dig. 🙂

Vi forventer ihvertfald vi skal holde nytår i vores nye bolig, i flytterod og børnekaos.
Vi har trods alt også vores lille pige som vil være omkring 5 måneder på det tidspunkt, så ingen af os forventer der skal ske noget vildt og spændende alligevel. Måske vi kan magte at lave en kransekage, og nyde et glas champagne. Men det må tiden jo vise. Vi er heldigvis begge ret indstillet på, at der bare skal styr på tingene relativt hurtigt. Når vi er flyttet, så vi bare kan trække vejret, og nyde hinanden og børnene.

Hvis du i øvrigt har nogle gode forslag til lamper ved sofa område.
Gerne noget der kan hænge i hjørnet eller lign. så smæk et link ind i kommentarfeltet. PFT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede boller