Butterdejs grissini

Sommer

Først lidt skyer. Hov en død krabbe. Lækkert, så kom solen. Så en omgang plukveer, hov der er en lille søstjerne. Okay og nu er mor træt, tænker vi skal hjem nu. Sommerferie og højgravid, det er da en kedelig cocktail.



Det er langt fra samme sommer som sidste år. Jeg er på sin vis er jeg glad, for vi ikke rammer de 32 grader fra en skyfri himmel. Havde jeg været højgravid sidste sommer, ville det nærmest have været umuligt for mig at leve.

Liam kom hjem fra sin far i søndags, natten til mandag var han vågen flere gange pga. mareridt. Hvilket resulterede i at jeg var fuldstændig død igår. Som i ingenting værd, overhovedet. Vi havde en dag på sofaen, med film og massere af afslapning.

Ud i det fri

Idag har vi til gengæld vovet os ud fra lejligheden, ikke noget jeg gør meget i øjeblikket. Men vi var både en tur ved Skæring strand, og tog turen til den permanente efterfølgende.

Vi fik os en på oplevelse ved Skæring strand. To fædre med en flok børn, var i færd med at sætte en trampolin op. Og nej, det var ikke meningen at den skulle stå på jorden. Tværtimod, de havde lavet en fiks metode på paller og med noget flamingo. (Eller ihvertfald noget der kunne flyde.)
Så da de havde samlet trampolinen, tog de den med ud i vandet.
Vi nåede dog ikke at se nogle hoppe, for vi ville gerne til den permanente og lede efter søstjerner i stedet.

Det var så rart bare at være os to på tur, at suge noget frisk luft og egentligt få lidt farve. Dog har jeg ikke rigtig lyst til at opholde mig i solen her under graviditeten. Jeg har trods brug af solcreme fået pigment pletter ligeså snart jeg bare lige har kigget en lille smule på solen.

Vi har ikke været afsted synderligt mange timer, men blev vidst alligevel til 2-3 timer udenfor. Jeg må erkende at det var nok til at slå mig ud for idag, så nu ligger vi endnu engang i sofaen med tv’et tændt.

Naturen

Naturen betyder meget for os her hjemme. Mine unger, nok primær den store især går meget op i vores natur. Og det der med at passe godt på jorden. Og vi kigger nogle gange ind af, hvad vi kan gøre for at beskytte naturen bedre.

Lige nu ser Liam og jeg, Untamed America’s på ViaPlay. Det handler om dyreliv i den store verden. Og det er noget vi alle her hjemme kan få super meget tid til at gå med. Vi synes det er så spændende at se hvordan dyrene lever, eller hvordan naturen reagere, og alt det der følger med. Også så de ser hvad der sker med naturen, fordi vi ikke passer på den osv.

Bevidst

Det kræver nok lidt større børn, før de synes det er interessant, men jeg synes det er vigtigt at vi gør vores børn bevidste om at passe på og beskytte naturen. Ja, beskytte dyrerne også. Herhjemme efterspørge f.eks. ikke cirkus med dyr. Vi har en meget klar holdning her hjemme omkring det med dyr i cirkus, ikke er optimalt.

Og ligeledes ved de at delfinshow i udlandet, at kæle med tigre i thailand og lign. også er et kæmpe no-go, da det er dyre mishandling. Egentligt går vi ikke i zoologisk have heller.

Jeg var der som barn, og husker stadig hvordan to bjørne stod og gyngede frem og tibage. Og aberne der ikke havde særlig meget plads at boltre sig på.

Vi støtter derimod ReePark, da det vægter dyrenes trivsel højere end vi mennesker. Altså forstået på sådan en måde, at dyrene ikke altid kan ses fordi de har nok plads at boltre sig på, og har nok steder de kan gemme sig på også. Så her er dyrene vigtigere, end publikum.

Well. Det var lidt tirsdags-læsning til dig, og lidt tanker fra mig idag.

trappen hos den permanente var dagens største udfordring

Tænker du over hvad dine børn skal vokse op med?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butterdejs grissini