Hvem der?

Hvem der?

Endnu en blog tænker nogle, alt i mens andre selvfølglig bliver nysgerrig på hvad det så handler om.



Hvem er jeg?

Mit navn er Mascha, jeg er opvokset i/omkring Aarhus.
Jeg blev 30 år gammel/ung i marts måned.
Jeg er mor til Elias på 11, (født april 2008) og Liam på snart 7. ( født Juli 2012)

Jeg er pt. sygemeldt, da læge og sygehus har bedt mig holde mig i ro, og på ingen måde lave noget der belaster min krop. Før sygemeldingen, læste jeg HF online, arbejdede i Fitness World og arbejdede som centerleder i Aarhus Fight Academy.

Jeg har normalt krudt i røven, og gerne 700 bolde i luften på samme tid. Har et hav af idéer og kunne som regel godt bruge mange flere timer i døgnet.

Det med kærlighed

Uheld på uheld…..

Så jeg besluttede mig for at nok var nok, og jeg sikrede mig bedst mod mit uheld ved for det første at droppe mænd. Og jeg besluttede samtidig også, at jeg ikke skulle have flere børn.

Jeg brugte utrolig meget tid i stedet på at træne, studie og jobs i stedet for.
På samme tid har min rolle som mor altid betydet ALT for mig, og det har derfor også altid været min første prioritet på alle måder.

Tiden gik og jeg møder Teis, først har jeg faktisk intet mod på at lære Teis at kende. Men som tiden gik kunne jeg godt mærke jeg alligevel ikke helt kunne slå ham ud af hovedet. Jeg måtte altså finde ham, for at undersøge om der var en dybere mening med dette.

Jeg tog jeg kontakt til Teis, idag er vi kærester, har lige betalt første måneds husleje til vores fælles hjem, som vi flytter i til januar. Og om små to måneder, skulle vores datter gerne komme til verden.

Så hvad handler The Ordinary Mom så om?

The Ordinary Mom kommer til at handle om alt fra de sårbareperioder af mit liv, kaosset omkring børn, graviditet og al den kærlighed som følger med.
Der vil blive delt lækre mundgodter undervejs, som jeg tænker du også vil få glæde af. (hvem elsker romkugler?)

Det kommer til at være ærligt, sårbart, og helt igennem fantastisk på mange måder. Så kort fortalt, her kommer til at være et godt mix af alt i mellem himmel og jord. Jeg håber oprigtig du har lyst til at følge med.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem der?