At jonglere

Vejen til succes

Hvad er succes egentligt?

Er succes når vi når dagens to-do lister?
Er det når vi er nået igennem en hel dag, uden at skælde ungerne ud?
Eller er succes når vi føler at job, økonomi, trivsel, og balance mellem familieliv og karriere bare spiller?

De sidste mange år har jeg konstant tænkt på hvad jeg vil opnå i livet.
For mig er det vigtigste at mine børn trives, er glade og ikke mangler noget.

Men siden min barsel var ved vejs ende har jeg også tænkt rigtig meget over hvad jeg gerne vil.. Jeg vil gerne have succes, jeg vil gerne tjene penge hvor er det kan mærkes at man rent faktisk har et arbejde. Jeg vil gerne kunne give Teis og børnene, lige præcis det de har brug for og ønsker sig, UDEN at jeg skal tænke over det økonomiske aspekt. Jeg vil gerne gi Teis en sms, hvor der står at jeg har booket en uges ferie til et eller andet sted med ungerne – selvfølgelig ikke under corona… But u know…

Økonomisk uafhængelig

Det er målet

Det er faktisk både mit og Teis’ mål.
Vi ved også begge er der skal knokles, og det koster blod, sved og tåre at nå der til.

Det er ingen hemmelighed at vi har haft mange udfordringer undervejs, både i vores forhold, men bestemt også hver for sig.

Teis har trukket et ualmindeligt stort læs, da jeg blev sygemeldt kort tid efter jeg blev gravid. Og jeg har hele tiden haft ondt inden i fordi jeg ikke har lyst til at han skal være ene om noget overhovedet.

Jeg har ikke rigtig nogle uddanelse, og desværre for mange virksomhederne sætter de til tider nogle urimelige krav. (det synes jeg ihvertfald)

Jeg ved godt hvad jeg er værd, jeg kender min arbejdskraft. Men at finde en virksomhed der dels vil lade en bevise sit værd, og samtidig betale en ganske fin løn – er nok tæt på en umulig opgave.

At kæmpe

Jeg har altid følt mig som en fiasko, jeg har nok også altid følt at en sort sky svæver over mig.

En opvækst, jeg helst gerne vil glemme 80% af
Veninder der i virkeheden ikke er veninder
Og tid spildt, på forkerte mennesker generelt.

Men omvendt, hvad alt jeg har gennemgået i mine 31 år, står jeg alligevel her.

Måske er jeg ikke stærk hver dag, men jeg ved også at jeg har kæmpet et utal af gange, og jeg glemmer aldrig da min tidligere chef sagde “Mascha, man kan ikke være stærk hele tiden, på et tidspunkt knækker du – fordi du gerne vil gøre det hele for alle på det halve tid”

Mit mål er
økonomisk uafhængelighed – minimale bekymringer

Og for mig handler succes om glæden ved livet, at kunne tage sig af og elsker andre mennesker – at kunne vågne hverdag, og vide mine børn en dag vil fortælle at jeg har gjort det godt for dem igennem hele deres liv. At Teis er stolt af mig, den jeg er og hvad jeg opnår. Succes handler for mig i bund og grund om den inde lykke.

Det handler om at være glad, fri og have livsglæde.

Hvad handler succes for dig om?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At jonglere