Velkommen baby K

Overskud i hverdagen

ReklameKokkens hverdagsmad i samarbejde med Momstertest

Jeg har altid været ret skeptisk i forhold til måltidskasser, har altid haft tanken at noget så simpelt ikke kan smage ligeså godt som et 100% hjemmelavet måltid mad.



Jeg er selv ret glad for at stå i et køkken, og bruge tid på at lave aftensmad, snacks og generelt bare eksperimentere med maden. Så det at kunne få leveret maden til døren, og bruge 20 minutter på at lave det færdigt har jeg ikke forbundet med lækker mad. Nu står jeg så med en nyfødt, og derfor synes jeg det var oplagt at prøve de her måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad, især nu hvor at Momstertest gjorde det muligt for os at prøve.

Nemt…

Maden bliver leveret til døren, er pakket forsvarligt. Således kød og grønt er i hver sin termokasse. madvarene er pakket i en pose, og der er påsat en poseklemme med Kokkens Hverdagsmad eget logo på. Så er der lagt køleis i termokassen, så maden holdes kold til du får den sat på køl.

Når du skal vælge måltidkasse er der to muligheder.

Du har sund balance hvor der er der skruet ned for sukker, kulhydrater og stivelse, mens der er tilføjet ekstra grøntsager og fibre. Og nogle gange med en kødfri dag, hvor man så afprøver en vegetarret istedet for.

Vi fik Kokkens farvoritter den byder på en familievenlig og varieret ugemenu til 3 eller 4 dage. For vores vedkomne fire dage, fordelt på uge 36, 38 og uge 40

Uge 36 fra Kokkens Hverdagsmad så således ud:
Mandag: Kødboller med grøntsager i grøn karrysauce
Tirsdag: Oksekødspølser med mexico-BBQ mayo
Onsdag: BBQ-kyllingebryst med stegte forårsløg
Torsdag: Byg selv texmex oksekødsauce

Overraskede…

Allerede ved første ret, kiggede vi på hinanden og sagde wow. Det er faktisk virkelig lækkert, og ja vi var helt ærligt overraskede. Selv min kræsne søn, kunne lide det. Vi var allerede super overraskede over at maden havde smag. Forstået på den måde at det ikke “bare” var fint nok, men faktisk var virkelig, virkelig lækkert.

Min datter lod vente på sig, og ville ikke ud før søndag den 8.9.19 så vi har haft en hel uge uden madplan og struktur for hold nu op det er ikke nemt at skulle gøre noget som helst til tiden med en nyfødt.

Denne uge er hun stadig ny, men med mad leveret til døren til de første fire dage er det lidt mere overskueligt, og heldigvis tager det ikke flere timer at tilberede, tværtimod så skal man KUN bruge 20 minutter på at lave maden klar.

Det burde være ligetil, men jeg har da haft mine udfordringer. Jeg har en tendens til at få børn der gerne skal ammes lige omkring vores aftensmad lavning/spisning. Og vores lille ny er da ingen undtagelse, i tirsdag gik der halvanden time fra maden var færdig til jeg fik aftensmad. Hun ville nemlig gerne ammes, og puttes ved mit bryst. Selvfølgelig lige som maden stod færdig, og kunne sket ikke finde ro på andre måder.

Denne uge har set således ud:
Mandag Svinekød i strimler med cremet sauce med bacon & perleløg
Tirsdag Gratineret fyldte peberfrugter med cheddar og hvidløgsyoghurt 
Onsdag Græske oksefrikadeller med humus dressing
Torsdag Kyllingespyd ala ratatouille

Endnu engang var jeg overrasket, og det samme var den kræsne knægt også. Han startede ud med i mandags at sige “det kan jeg ikke lide, det ved jeg allerede nu” sagde til ham at jeg synes han lige skulle prøve at smage det. Og vupti, så røg der ellers en god portion på tallerkenen og han spiste op (bortset fra perleløgene og champignonerne).

Genialt koncept

Det geniale ved måltidskassen er at alt er markeret med et RET 1-4.
Så når du pakker dine vare ud, så kan du med det samme samle det hele i køleskabet, så du lynhurtigt kan tage dine madvare ud af køleskabet, når du skal igang med at lave dem.

Når du har bestilt måltidkassen, kan du hente Appen til både android og IOS. I Appen har du vejledning til hvordan retten skal tilberedes, du kan bedømme retten, og du kan se næringsindhold på måltidet. Du kan også upload dit eget billede af retten direkte i appen, eller tilføje en kommentar dertil. Du kan få inspiration til at reducere madspild, hvad flamingokasserne kan bruges til og meget mere.

Hvis du bestiller din måltidkasse, køres der i øjeblikket en kampagne der giver dig mulighed for at købe to måltidskasser, og så kan du få den tredje måltidkasse uden beregning. Dette gælder dog kun nye kunder. Men jeg vil helt klart anbefale det til dig, hvis du har brug for mere overskud i hverdagen.

Fleksibelt

Ved du at i nogle dage er, færre eller flere kan du justere din måltidskasse fra dag til dag. Så er i f.eks. 2 til aftensmad mandag, men fire til aftensmad onsdag så kan du via hjemmeside eller appen registere dette, så maden er justeret efter behov.

Er du ikke interesseret i at beholde de flamingokasser maden bliver leveret i, kan de også efter aftale tages med retur, så de ikke bare smides ud.

Er der en ret i den uge menu, som du ved med sikkerhed ikke vil falde i god jord der hjemme kan du skifteretten ud. Dette kan også gøre både online, eller i appen. Der er 3 andre muligheder at vælge imellem.

Gratis levering

Vælger du en fast aftale med Kokkens hverdagsmad, får du dine måltidskasser leveret gratis.
Vælger du en engangslevering er prisen 65.- for fragt.

Snart vil du kunne finde en uddybende anmeldelse af Kokkens hverdagsmad på Momstertest, her vil tre forskellige mødre give hver deres vurdering af måltidkassen. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen baby K