Institutionsstart

Ét kvartal

Tiden går, og den går oprigtig stærkt.


Da jeg loggede ind på min blog for 10 minutter siden, så jeg at jeg har været helt stille de sidste tre måneder.

Hvad er sket det sidste kvartal?

Vuggestuestart

Det går mega godt, hun er glad, hun trives og hold nu op tiden går stærkt med vores lille menneske. Der var ingen tvivl fra min side at Keylah var klar til at starte i vuggestue, hun startede 1 september, altså en uge før hendes 1 års fødselsdag.

Drengene har begge været sendt afsted ved 8-9 måneders alderen. Men med Keylah har jeg været lidt mere hønemor, har ikke haft behov for at få hende passet og har ikke haft behov for at skulle sende hende i institution fordi jeg måske lidt har frygtet at hun ville blive efterladt i et hjørne, dog er det virkelig gået over alt forventning, hun trives, hun udvikler sig og hun er stadig verdens mest glade lille menneske.

 

Nyt job

Efter tre måneders intensiv jobsøgning, afslag og manglende respons fra arbejdspladser
Så blev jeg ringet op af Fitness World, og det betød også at jeg startede i Fitness World i Skanderborg, den 15 september. Det er på en måde mit andet hjem da jeg jo møder klokken 7 om morgen, og har fri igen klokken 15 – heldigvis for mig, så arbejder jeg kun i hverdagene. Hvilket er super fedt med tanke på at jeg jo forsat er alene hver anden måned.

Nutrition coach uddannelse

Bum… jeg var så møg nervøs for eksamen, jeg har eksamensangst. Men jeg klarede den fint, jeg fik en helt forfærdelig case men jeg klarede den og jeg har fået mit certifikat på at jeg er uddannet nutriton coach level 1 og level 2.
Nu skal den del også bare sættes igang, så jeg kan bygge mere på og få mere viden løbende så jeg hele tiden er et skridt foran, Det er vigtig for mig at en potentiel kunde, ikke har tvivl om min viden, eller er usikker i forhold til et forløb.

 

Stand-by på sociale medier

Det er ikke fordi at jeg ikke har lyst til at dele en hel masse, men jeg prioritere simpelthen tiden på mine børn så snart jeg ikke er på arbejde. De der følger med på især instagram, har helt sikkert kunne mærke hvordan min aktivitetet nærmest ikke er til stede. Min lille familie har ALTID været vigtigst, og har altid været det der har første ret i mit liv. I takt med en travl hverdag, har det også bare betydet at jeg ikke har prioritere mine sociale medier, som jeg gjorde mens jeg var hjemmegående.

Sømanden, min bedre halvdel

Teis sejler stadig, vi har dog også haft en relativ mørk periode i vores forhold. Dog ved vi begge også at det er hinanden vi gerne vil have, og derfor er vi også indstillet på at arbejde på alt det der mere eller mindre er blevet svigtet siden vi blev forældre til Keylah.

Vores forhold har mere eller mindre kun handlet om børn, og familie og ikke så meget parforhold, nærvær og os to. Vi blev lynhurtige enige om at vi ville skabe et barn, da vi fandt sammen. Vi havde dog på ingen måde forestillet os at vi ville blive gravide med det samme, at jeg så samtidig blev ramt af et “tog” i forbindelse med gravidteten og havde det piv elendigt 80 % af tiden har nok heller ikke gavnet parforholdet super meget.

Teis er en attraktiv, charmerende og flot mand. Det har jeg synes ligesiden jeg mødte ham allerførste gang, og selvom han til tider er lidt håbløs – så har jeg altid synes han er pisse sjov, til tider upassende men helt igennem fantastisk.
Når jeg kigger på ham får jeg et sus i maven, og for pokker hvor jeg dog elsker hans smil.
Jeg elsker ham, og det er helt inde fra mit allerindeste at jeg elsker ham.

Status nu…..

Ja, så status her er at alt går relativt godt. Vi trives, er trætte af corona som alle andre, og har bare relativt meget at se til.

Hvis du har læst med fra start til slut, vil jeg anbefale dig at følge med på min side BNBM.DK

Håber at alt står godt til hos dig <3 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Institutionsstart