Stilhed før stormen

Mamalife

Jeg har udelukkende ammet Keylah, lige indtil hun blev 7 måneder

På 7 måneders dagen, blev jeg nød til at indføre MME* (*Modermælkserstatningen), vi var oppe op til 4 gange om natten for at amme. Det kunne jeg på ingen måde fungere til, når jeg også har to andre børn at tage mig af.

Overgangen til flaske fungere helt fint om dagen, om aften når det passede med sengetid, blev hun dog urolig fordi at hun har haft trygheden i amningen, så vi ammede om aften/natten og supplerede med flaske.

Men altså der er virkelig mange fordele og ulemper ved det hele. Det ved de fleste der har fået børn. Jeg gad godt vi helt kunne droppe MME, men omvendt skal Keylah selvfølgelig også være mæt.

Bivirkninger

Well, at stoppe med at amme, eller deltidsamme kommer selvfølgelig også til at have ihvertfald en super nedern bivirkninger for kroppen. Hvis man altså kan kalde det bivirkning…

Jeg har selvfølgelig ikke haft menstruation i den tid jeg har ammet, jeg blødte i perioden efter fødsel, og that’s it.

Kort tid efter vi overgik til udelukkende nat amning, begyndte min krop jeg så at tænke i menstruations cykluser igen – jeg er på ingen måde fan.

Jeg har været fri i 18 måneder, og jeg har nu min anden periode. Jeg føler næsten jeg er døden nær, jeg har altid været hårdt ramt under mine menstration-perioder. Så jeg lyver ikke når jeg siger det er noget af det værste jeg ved.

Fordelen

Den eneste fordel jeg ser ved menstruation, er at jeg da er sikker på at jeg ikke er gravid igen. Men igen, det er vitterligt den aller eneste fordel jeg ser ved dette.

Jeg ved nogle har det fint med det, mens andre forbander det. Vi kvinder har hver især forskellige bivirkninger under vores perioder.

Jeg ved også at nogle synes det er mega pinligt, og at man nærmest ikke kan sige ordet. Men det er en ganske almindelig kvinde/ungpige ting, det er intet at skamme sig over.

Hvordan har du din med din periode? 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen