ILOVEU

#Igaarhus2020

24 timer tilbage til jeg skal deltage til det her event.
Jeg har lidt sommerfugle i maven, for jeg glæder mig helt vildt.



De to skønneste kvinder Michelle & Nada, som i øvrigt begge også er momsterbloggere.
Begge nogle kvinder jeg har været så heldig at møde allerede inden dette event, og for pokker altså. SKØNNE kvnder.
De har har stablet dette crazy event på benene, de har arbejdet på højtryk og knoklet, og begge været udfordret personligt under planlæggelserne/forberedelserne.

Anyways jeg er så freaking heldig at jeg skal med, og jeg glæder mig så afsindigt.
Jeg glæder mig til at se lokation, møde de forskellige virksomheder, netværke og ikke mindst møde en masse skønne instagrammere.

Alexandra som jeg har en masse ting igang med kommer også, og vi kommer FINALLY til at møde hinanden IRL som man jo skrev meget i gamle dage. Det glæder jeg mig helt vildt til, som jeg har nævnt før så føler jeg at vi kender hinanden ret godt, men vi har også fundet ud af her hen af vejen vi minder meget om hinanden på nogle punkter.

IG-event

De har til eventet fået sponsoreret en masse præmiere fra de forskellige virksomheder, som man kan være heldige at vinde.

derud over er der oprettet en indsamling til fordel for hospitalsklovnene. Her kan du faktisk også gøre en forskel, ved at trykke på linket og donere hvad du har plads i økonomien til.
https://www.danskehospitalsklovne.dk/content/michelle-herum
WHAT’S NOT TO LIKE? Hygge, præmier/gaver og at give et bidrag til noget så vigtigt. Jeg er vild med det….

Jeg kommer til at dele mere efter eventet, men jeg synes lige at Michelle og Nada fortjener lidt internet-kærlighed inden at det går løs. For de har virkelig VIRKELIG knoklet, og de fortjener fandme en kæmpe omgang pisse-godt-gået og en omgang internet-kærlighed.

Har du været til denne slags events før?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ILOVEU