Madplan uge 2

Reparerende pleje for hele familien

Dette indlæg indeholder reklame for AVIVIR ALOE VERA

Jeg har haft en ret god connection med en anden momster blogger i et halvt årstid.
De der følger med fra instagram, har nok bemærket af det drejer sig om Alexandra som står bag bloggen “Et Strejf Af Uperfekt



Alexandra og jeg har efterhånden haft en del snakke, og vi har været så heldige vil jeg våge at påstå, at vi har fået nogle ret fede samarbejder sat i værk. Well… vi har selv arbejdet for det, for man skal jo starte et sted.

Vores allerførste samarbejde er med AVIVIR ALOE VERA, vi har hver især testet nogle forskellige produkter.
Hvilke produkter Alexandra har prøvet kan du læse om HÉR.

Produkterne

AVIVIR GEL SPRAY.
Gel sprayen består af 99,5% Aloe Vera, den kan bruges til både solskoldninger, røde babynumser og andre former for hudirritation.

Jeg var så uheldig juleaften at jeg fik skoldende sovse dråber på mig, jeg var i gang med at skære flæskestegen, da jeg havde glemt alt om sovsen som i mellemtiden begyndte at koge. Jeg sprayede Gel spray på mange gange i løbet af aften, det tog ikke smerten til at starte med, men det blev hurtigt bedre. Idag er der absolut intet at se efter den mindre forbrænding, trods jeg havde et fint brændmærke, der indeholdt væske.

AVIVIR HAND CREME
Cremen består af 75% Aloe Vera, den virker genopbyggende, og tilfører en masse fugt til både hånden og neglebånd.

Jeg døjer med tørre hænder. Og jeg bruger ofte creme, flere gange dagligt. Især lige nu hvor jeg pakker flytte kasser, og gør rent i så stor en omfang at mine hænder ofte er våde. Bonus er at den ikke virker fedtet.

AVIVIR BODY LOTION
Denne body lotion består af 90% Aloe Vera, den er super lækker at smøre ud, og så fedter den heller ikke. Den kan bruge af alle aldre, cremen styrker huden forsvar, intensivere fugttilførelsen, beskytter og genopbygger.

Drengen får en super lækker hud, når de er smurt ind i denne lotion. Den virker på især Elias’ eksem hvis huden driller lidt.

Bonus

Jeg havde en AVIVIR GEL i skabet i forvejen, under min graviditet var min hud sol forskrækket. Jeg kiggede på solen, og jeg blev rød med det samme. Ikke noget jeg tidligere har haft udfordringer med, normalt brugte jeg altid sololie, og sugede en super lækker brun glød til kroppen.
Trods jeg smurte mig med solcreme med høj faktor under gravidteten slap jeg desværre ikke uden om. Min fod var efter en dag på stranden brænd varm, hævet, og ILD rød pga. solskoldning.

Jeg brugte gel til at smøre på hele foden for at få den kølende effekt. Det var meget smertefuldt, og dagen efter var vi nok ude i det der mindede mest om en andengrads forbrænding.

Avivir Aloe Vera plusserne:
Er svanemærket.
Er økologisk dyrket.
Højt indhold af Aloe Vera
Er fremstillet med respekt for mennesker og natur.
Er et sikkert valg for de kvalitets- og miljøbevidste.
Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Kender du til AVIVIR’s produkter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 2