Madplan uge 52

Lykkelig?

Nogle gange reflektere jeg over mange ting, jeg overtænker nogle gange.
Og jeg har til tider også haft tanken, om det nu også gør mig lykkelig.

Hvad er lykken, hvad gør mig lykkelig?

Økonomi

Det tænker jeg ofte, når økonomien er allermest presset tænker jeg “ville jeg mon være lykkelig hvis jeg var millionær?

Gør penge en lykkelig, nej på ingen måde. Det gør mange ting sjovere javist, men det vil aldrig føre dig til lykke.

Børn

Har ungerne prøvet en af hele dagen “er livet uden børn, overhovedet et lykkeligere liv trods deres ballade?”

Jeg kunne ikke se eller forstille mig et liv uden børn, i min optik er meningen med livet børn. Er min i tvivl hvad kærlighed angår, så vil de fleste for alvor mærke kærligheden når de bliver forældre.

Forhold

Når Teis virkelig har trådt ved siden af og jeg er så gal i skralden på ham “Havde det været nemmere bare at være uden en kæreste resten af sit liv?”

Teis er min soulmate, jeg har aldrig nogensinde været i tvivl om det er Teis jeg vil sige ja til hvis/når jeg en skønne dag skal giftes. Han pisser mig til tider afsindigt af og jeg har lyst til at slå ham hårdt. Men i allersidste ende så betyder han ligeså meget for mig som børnene.

Teis er jeg er vidt forskellige på så mange måder, og det kan til tider ha’ sine udfordringer. Men vi tager jo gerne udfordringer trods alt, og vi kommer også ud på den anden side stærkere.

Dog har det i nogle situationer sat sit tvivl i mig, og han ønsker at være sammen med mig, om jeg overhovedet er den rette for ham, om han nogensinde vil finde en anden kvinde langt mere interessant osv.

Nedtur

Når nedturen rammer, og jeg bliver udfordret savner jeg nogle gange at være ryger. Bund ærligt, da jeg var ryger og verden var imod gik jeg ud, tog en smøg og trak vejret og tænkte pyt.

Jeg tænker meget over tingene, og nogle gange bliver jeg sgu også usikker, tvivler på mig selv og tvivler om jeg gør noget forkert.

Jeg elsker min kæreste, jeg elsker mine børn til al evighed og det vil jeg altid gøre. Vi har mørkere dage, som alle andre har. Jeg har flere gange overvejet hvorvidt man skal skrive om det, men omvendt så er jeg bare en meget ærlig person. Og jeg ønsker oprigtig I som følger med også ved at det ikke bare er et liv i glansbilleder.

De der påstår at alt er perfekt lyver, selvom ikke alle vil være ved det.

Ønsker

jeg blev engang spurgt hvad jeg ønsker for mig selv, og mit liv.
Mit svar var “Jeg ønsker at mine børn er glade, sunde og raske, jeg ønsker at vi alle er lykkelige, og at vores liv vil bestå af en kærlighed, så stærk at vi aldrig tvivler på hinanden.

Og det er oprigtig mit største ønske, jeg vil ikke være rig, eller svømme i oceaner af ligegyldige ting, hvis det skal være på bekostning af min families kærlighed og nærvær. Eller for den sags skyld vores helbred.

Hvad er vigtigst

Det er vi, os som familie.
Det er det eneste der rent faktisk betyder noget.

Jeg vil rykke verden i stykker for mine børn, og jeg vil gå igennem hvad som helst for at nå ud på den anden side stærkere med min lille familie.
Min familie er det der gør mig allermest lykkelig, og de vil til enhver tid komme før alt andet.

Hvad gør dig lykkelig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 52